σε ποιους αρεσουμε!!!

26/1/12

Πράσινα Άλογα καλπάζουν!!!

Είπαμε πως είμαστε σοβαρή ομάδα κι ως τέτοια όπως είναι φυσικό δημιουργήσαμε ένα τραγουδάκι, στα πλαίσια των διαθέσεων που καταλαβαίνουμε ότι διακατέχουν τη διοργανώτρια ομάδα του φετινού κυνηγιού! Για να γίνουμε λοιπόν πιο κατανοητοί σε όσους από εσάς δεν γνωρίζετε πολλά γύρω από αυτό το -θεσμό πλέον- του κηνηγιού του θυσαυρού, οι περσινοί νικητές και φετινοί διοργανωτές Alter Ego μας προετοιμάζουν με διαδυκτυακούς γρίφους τους οποίους καλούμαστε να λύσουμε απαντώντας στο e-mail της ομάδας τους, αλλά και να επισκεφτούμε σημεία που μας υποδεικνύουν, συγκεντρώνοντας πόντους οι οποίοι θα μας βοηθήσουν την 12η Φεβρουαρίου, οπότε και διεξάγεται το κυρίως παιχνίδι!



Οι γρίφοι που έχουμε λύσει ως τώρα, είναι γεμάτοι από συνταγές... (που σημαίνει πως κάτι μαγειρεύουν οι φίλοι Alter Ego), τα ραδιοφωνικά σποτάκια τους είναι γεμάτα από τρομακτικά υπονοούμενα... η προ ημερών επίσκεψή μας τα μαύρα μεσάνυχτα στο κάστρο της Φορτέτζας όπου μας κάλεσαν να κλάψουμε το μακαρίτη.... και η αφίσσα τους?.... σε διάθεση Twilight, δε μας άφησαν και πολλά περιθώρια παρά να κινηθούμε κι εμείς σε αυτά τα πλαίσια και να δημιουργήσουμε το δικό μας φετινό τραγούδι!


Η δημιουργία του είναι καθαρά δικής μας εμπνεύσεως από την αρχή μέχρι και το τέλος του κι αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους αλλά κυρίως περήφανους!

Στίχοι-Μουσική-Κιθάρα : Ανδρέας Αντωνίου
Πιάνο : Ελευθερία Μιχάλα
Τραγουδούν : Ανδρέας - Λένα - Δώρα - Ελένη - Ελενίτσα - Χρύσα - Ειρήνη - ΆνναΜαρία - Παντελής

Εγγραφή / Ενορχήστρωση : Thanos 713

19/1/12

Κοπή πίττας 2012 - Πράσσειν άλογα!


Κι όπως κάθε σοβαρή ομάδα, έτσι κι εμείς, εκτός από τις συχνές συναντήσεις μας για την επίλυση των διαδυκτιακών γρίφων της φετινής χρονιάς, συναντηθήκαμε για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίττα μας! Η δική μας "Κανέλα" έφτιαξε την υπέροχη αυτή βασιλόπιτα που τιμήσαμε όλοι δεόντως! Η συνταγή της θα αναρτηθεί σε επόμενο γρίφο.....
Πριν όμως, εφάγαμε από τα καταπληκτικά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει για μας οι υπεύθυνοι του κέντρου "Αγριλιά", όπως λαχανοντολμάδες... σαλάτες γκουρμέ.... ποικιλίες ψητών κρεατικών κι άλλα πολλά! Μπακαλιάρο παστό δεν είχε το μενού.. τι κρίμα...  Ήπιαμε κι αρκετό κρασάτσι..... άρτι αφιχθέν από το "οινοποιείο της Ένωσης"...., ενώ τα παιδάκια της παρέας δοκίμασαν σπιτική πορτοκαλάδα... ξέρετε απ' αυτή που έφτιαχναν στο παρασκευαστήριο του Θεοδωράκη...




Ανταλλάξαμε πολλές ευχές, για καλή χρονιά.... καλά μυαλά... καλό κυνήγι... και φυσικά να πραγματοποιηθεί η μια και μοναδική ευχή των ημερών... η ανεύρεση του θησαυρού των  Alterego από μας, ώστε η ΔΙΑΔΟΧΗ να μας ανήκει!




Κόψαμε λοιπόν την πίττα μας.... μοιράσαμε τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους και συγχαρήκαμε τον τυχερό που του έτυχε το φλουρί!!! 












Κι αφού άναψε το γλέντι... φέραμε και μια γυροβολιά! Αδιαφορήσαμε εντελώς για το "μακαρίτη σάρακα" της "ανεπανάληπτης Κανέλας", αφού γι' αυτόν μαλλιοτραβιόταν η μάνα του, κάνοντάς της τη ζωή δύσκολη! Κι ενώ η καημένη την έβγαζε με λαδόντακο, είχε και στο νου της να μας καλέσει να του κάνουμε τα 40, κερνώντας μας ρακή και σαρανταβότανο!!! 
Άντε λοιπόν μακαρία του!!! Και εις άλλα με υγεία!