σε ποιους αρεσουμε!!!

6/2/13

Βάζουμε πλώρη για το παιχνίδι των Αμελέτητων!!!


Να 'μαστε πάλι εδώ!!!! Θα έλεγε κανείς πως για τον περισσότερο κόσμο η διάθεση δεν είναι και στα καλύτερά της! Εμείς πάλι σαν ομάδα άκρως Πρά(ττ)σσειν Άλογα... είμαστε λίγο περισσότερο μες την καλή χαρά... Ακατανόητο?!? Σας καταλαβαίνω... είμαστε ανισόρροποι το παραδεχόμαστε... Περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη του φετινού κυνηγιού, σε διαδυκτιακό επίπεδο κι ευτυχώς οι διοργανωτές Αμελέτητοι δε μας κράτησαν σε μεγάλη αγωνία!



Ο πρώτος γρίφος ανέβηκε στη σελίδα τους την Κυριακή 03/02/2013 κι εμείς καλούμασταν να βρούμε μια λογική λύση! Τώρα μέσα σε τόση ανισορροπία πως θα τα καταφέρναμε.... άλλη ιστορία!

Ο 1ος Γρίφος

και η λύση του...
Οι Έλληνες συνέδεαν τα άστρα του Ζυγού με αυτά που βρίσκονται στις
δαγκάνες του Σκορπιού (τις λεγόμενες «χήλαι Σκορπιού») που τον
ακολουθούν από την ανατολή. Οι Ρωμαίοι, παρόλα αυτά, χρησιμοποιούσαν πολύ συχνά το όνομα Ζυγός.
πηγή: http://www.nea-acropoli-heraklio.gr/include/pdf.php?l=1&p=380

 
Παρατηρείτε φαντάζομαι την ομοιότητα του κουφετένιου σπιτιού στο δίσκο με τα κόλλυβα, με τον αστερισμό του Ζυγού (Libra) 

Αυτό μας οδήγησε στην (ανύπαρκτη πλέον) ντίσκο Libra, που βρισκόταν στη Λεωφ. Κουντουριώτη, εξ' ού και το μνημόσυνο!  Η απάντηση της διοργανώτριας ομάδας?... "Συγχαρητήρια" 

Δεν ήταν παρ' όλα αυτά η πρώτη μας απάντηση... η οποία θα έλεγα πως ήταν περισσότερο ισορροπημένη... αλλά είπαμε... άλλη ιστορία! 

Καλή αρχή ευχόμαστε!!! Καλά να περάσουμε και φέτος!!! Καλή επιτυχία τόσο στη διοργανώτρια ομάδα, όσο και σε εμάς τους υπόλοιπους που θα προσπαθήσουμε να είμαστε αυτοί που θα σηκώσουν το τρόπαιο της νίκης! 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: